Solideo

Una instal·lació innovadora feta per Solideo: Ús de micro inversors Enphase

A Solideo, ens mou la nostra capacitat per fer solucions a mida pel client aprofitan la tecnologia més avanguardista que ens permeti obtenir una solució fiable, econòmica, duradera i que compleixi amb les expectatives del client.

En aquesta instal·lació, vàrem rebre la petició expressa del nostra client de fer servir una solució el més distribuida i senzilla possible, per augmentar al màxim la fiabilitat de la instal·lació en cas de fallada d’elements crítics de la instal·lació. 

D’aquesta manera, vàrem presentar al nostra client la solució basada en micro inversors Enhpase: una solució molt interessant dins el mercat de la tecnologia fotovoltaica on cada panell solar, disposa del seu propi inversor, eliminant petits equips associats a cada panell fotovoltaic. 

Sens dubte aquesta tecnologia permet augmentar de forma notable la fiabilitat del sistema ja que desapareix qualsevol punt únic de coll d’ampolla en cas de fallada  (en aquest cas, l’inversor), reduint alhora, els número d’elements auxiliars, permetent una instal·lació global amb menys equipos. A nivell molt resumit, a més, passem de tenir un inversor únic i amb capacitat per tansformar l’energia de tots els panells fotovoltaics en, petits inversors, un per cada panell fotovoltaic.

A més la tecnologia del micro inversors Enphase permet generar més eficiència per cada panell ja que es dur a terme una gestió del mateix de forma individualitzada, inclòs una monitorització al núvol de cada una dels panells fotovoltaics de forma individualitzada.

Per acabar, la instal·lació s’ha completat amb panells solars fotovoltaics de última generació amb una eficiència de més del 19% i un potència de 400kW.

La instal·lació ha sigut un èxit i el nostra client ha quedat molt satisfet de la instal·lació i tecnologia que l’hi hem plantejat.

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea.      Más información
Privacidad
Abrir chat