Truca’ns al 933 991 644

Solideo, nou patrocinador de l’Uni Girona

Solideo serà nou patrocinador de l'Uni Girona i se suma al bàsquet femení. L'equip lluirà el nom de l'empresa a l'equipació.

Comparteix-la a xarxes socials:

A través del patrocini de l’equip de bàsquet femení Uni Girona, Solideo vol contribuir a fer l’esport un bé comú per a tots i totes, com també a la visibilització de l’esport femení.

L’esport femení continua la seva escalada cap a la visibilització i el reconeixement social que li pertoca. En els últims anys, a Catalunya hi ha un equip que ha destacat per sobre de tots a les pistes de bàsquet, per les seves fites esportives i per la seva capacitat de moure l’afició i fidelitzar un sentiment. Parlem, òbviament, de l’Uni Girona, l’equip de bàsquet femení de la capital gironina. Solideo aportarà el seu gra de sorra amb la unió amb el club i es converteix en un dels patrocinadors. A partir d’ara, l’equip lluirà el nom de l’empresa en la seva equipació.

 

D’aquesta manera, Solideo suma una acció més en el seu camí alineat amb el món de l’esport. En aquest cas, se suma a un projecte emergent i ambiciós i contribueix a fer que segueixi creant suports i activitat a la ciutat de Girona i la seva regió. Solideo opera de manera local a moltes àrees de l’estat. Precisament, Girona és un territori on la companyia està realitzant moltes instal·lacions fotovoltaiques per a l’autoconsum. Treballem a Girona ciutat i a la majoria de comarques de la província. 

L’Uni Girona i l’esport femení

Solideo s’incorpora a un equip guanyador. En les últimes temporades, l’Uni Girona s’ha fet amb el títol de Lliga Femenina, que és la màxima competició de bàsquet de l’estat espanyol, en dues ocasions. En la temporada 2014-2015 va fer història aixecant el trofeu per primera vegada i, recentment, va repetir campionat el curs 2018-2019. A més a més, les jugadores van guanyar la Copa de la Reina l’any passat, el 2021, la segona competició més important. 

 

El club genera un gran seguiment a Girona i, des de les consecucions esportives i el bon joc de l’equip, s’aconsegueix portar molta gent al Pavelló Municipal de Fontajau cada setmana i mantenir una afició fidel que està pendent del dia a dia de l’equip. L’Uni Girona està realitzant una feina admirable pel que fa a la visibilització, normalització i dinamització del bàsquet i l’esport femení i Solideo s’hi ha volgut afegir per col·laborar en la causa. És una projecte que ja té una llarga trajectòria i que ha aconseguit molt bons resultats esportius i socials, una gesta força difícil.

Oferim solucions personalitzades per a cada cas i ens encarreguem de tot el procés d’instal·lació.

Consumeix i produeix amb eficiència!

Acte de presentació

La presentació de la unió de Solideo amb l’Uni Girona ha tingut lloc aquest dilluns 7 de febrer a la seu del club, al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau, on s’ha fet la signtaura de l’acord de patrocini. Per part de la companyia hi han assistit el CEO, Rafa Reyes, el gerent Angel Baños i la directora executiva, Maria Fraile. Reyes s’ha mostrat molt il·lusionat i ha recalcat que des de Solideo estan “molt contents de patrocinar l’Uni Girona perquè transmet valors similars als nostres. Després de conèixer la seva filosofia de club, ens vam sentir molt identificats amb la seva cultura de l’esforç i superació. És una iniciativa que ha començat des de zero i ha arribat on ha arribat. Nosaltres, a Solideo, també hem traduït l’esforç en èxit”.

"L'Uni Girona transmet els mateixos valors que nosaltres. Ens sentim molt identificats amb la seva cultura de l'esforç". (Rafa Reyes, CEO Solideo)

Per la seva banda, el director general del club gironí, Xavi Fernández, ha donat la benvinguda a Solideo com a nova empresa col·laboradora: “volem donar la benvinguda a Solideo. Agraïm el seu suport per apostar pel nostre club i esperem compartir moltes alegries en aquesta temporada”. L’entitat està orgullosa de la relació amb una empresa dedicada a les energies renovables i especialitzada en instal·lacions fotovoltaiques com Solideo.

 

Uni Girona patrocina Solideo
Fotos: David Subirana

L’acte també ha comptat amb la fotografia dels dirigents de la companyia amb el primer equip femení de l’Uni Girona al mig de la pista del pavelló. En la instantània es mostren la primera i segona equipació que incorporaran el nom de Solideo als pantalons. L’empresa espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2021-2022. També, que contribueixi a la visibilització de l’esport femení i, en general, a la representació equitativa de la dona en tots els àmbits. Atès que el sector tecnològic comparteix amb l’esportiu la infrarepresentació femenina, Solideo aposta pel canvi.

 

Esperem que Solideo ompli d’energia l’Uni Girona!

 

UNEIX-TE A LA NOSTRA COMUNITAT

DESTACADES

Estalvia més d’un 50% a la factura de la llum amb plaques solars

Mai és tard per començar a estalviar a la teva factura de la llar o negoci!

MÉS A EXPLORAR

Política de Privacitat

SOLIDEO ECO SYSTEMS, S. L. tractarà les seves dades de caràcter personal amb la finalitat de proporcionar-li un servei d’atenció al client per tramitar i donar resposta a les seves consultes, dubtes o sol·licituds d’informació remesa.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de les dades, tal com s’explica a la informació addicional. Per obtenir més informació sobre com tractem les seves dades personals, pot consultar la nostra Informació Addicional sobre Protecció de Dades Personals.

Política de Privacitat

SOLIDEO ECO SYSTEMS, S. L. tractarà les seves dades de caràcter personal amb la finalitat de proporcionar-li un servei d’atenció al client per tramitar i donar resposta a les seves consultes, dubtes o sol·licituds d’informació remesa.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de les dades, tal com s’explica a la informació addicional. Per obtenir més informació sobre com tractem les seves dades personals, pot consultar la nostra Informació Addicional sobre Protecció de Dades Personals.