Solideo

Què és l’Energy Harvesting?

L’Energy Harvesting funciona aprofitant quantitats ínfimes d'energia ambiental que, si no s’utilitza, com ha passat fins ara, es dissipa o malgasta en forma de calor, vibració, llum, etc. De forma agregada i constant en el temps, aquestes petites quantitats d'energia poden acabar sent suficients per alimentar petits dispositius elèctrics o electrònics que tinguin funcionalitats importants per a les persones i la indústria.

Reciclatge dels panells solars fotovoltaics

Els panells fotovoltaics poden reciclar-se fins a un 95% i, per tant, el seu impacte en el medi ambient com a residu o deixalla electrònica és molt limitat. En aquest article t'expliquem els detalls del reciclatge dels panells solars.

Solideo.cat, brilla amb llum propia. Anunciat a Catalunya Radio

Solideo.cat, brilla amb llum pròpia. Anunciat a Catalunya Radio Si escoltes Catalunya Radio és molt probable que hagis sentit un dels nostres anuncis. Desde fa unes setmanes Solideo ha iniciat una campanya de marketing amb l’objectiu d’explicar als ciutadans de Catalunya les possibilitats i atractius que donen les instal·lacions fotovoltaiques. Més enllà de poder explicar ...

Durant quants anys generen energia els panells solars fotovoltaics?

Mentre busques el proveïdor solar perfecte per a la teva instal·lació solar fotovoltaica, és possible que et preguntis quant duren realment els panells solars, és a dir, quants anys funcionen correctament. Amb una inversió rellevant, és important assegurar-se que els teus panells solars resistiran durant molts anys i que la teva inversió serà rendibilitzada.

Orientació i inclinació de les plaques solars

El més important en instal·lacions d'energia alternativa mitjançant panells solars fotovoltaics és aconseguir l'orientació i inclinació òptimes per aprofitar el màxim d'hores de sol, sempre en funció del consum estimat. La finalitat és rendibilitzar la inversió i que sigui eficient.

7 mesures per tenir cura del Medi Ambient

La Terra és un planeta ric i ens ofereix els seus recursos, és la nostra responsabilitat preservar-lo. Els humans som part del “problema” del planeta: el consum, la indústria i la contaminació són obra nostra i tenen un gran impacte sobre el medi ambient.

Com reduir la contaminació

Hauríem de parar atenció al nostre planeta i posar-nos mans a l'obra per reduir la contaminació. Sabem que és un factor que prendrà factura en uns anys.

Fi de l’impost al sol

La fi de l'impost al sol és un fet. A Espanya i sap i poc a poc van canviant lleis. Descobreix tot en aquest article.

L’energia solar a Espanya

A Espanya, s'estima que tenim una mitjana de gairebé 3.000 hores de sol a l'any, amb variacions en funció de la província. Fa poc més d'una dècada Espanya era un dels països del món amb més potència fotovoltaica instal·lada.

Què és l’energia solar fotovoltaica?

L'energia solar fotovoltaica és una font d'energia alternativa i d'origen renovable perquè prové de la llum solar transformada en electricitat.

5 consells per estalviar energia a casa

Tots somiem a poder estalviar en la factura de la llum, una de les despeses ineludibles i més costoses a totes les llars. Perquè, gestos tan senzills com posar la rentadora, escalfar un got de llet, planxar, preparar el dinar o encendre la llum de l'habitació són cada vegada més cars. Per això, aconseguir en les nostres llars un estalvi energètic és molt important i molt desitjat.

Instal·lació de plaques solars per a autoconsum

L'energia solar s'ha convertit en la millor alternativa no només per estalviar en la factura de la llum, sinó també per contribuir a la cura del nostre planeta, ja que es tracta d'una de les energies renovables més netes que existeixen en l'actualitat.

Com fer el manteniment de les plaques solars

Quan decidim apostar per una instal·lació de plaques solars per a la nostra llar, o per al nostre edifici, hem de tenir en compte que el manteniment preventiu és de vital importància per a un correcte funcionament de les plaques.

L’energia fotovoltaica a Espanya

No hi ha dubte que Espanya és un dels països europeus amb més hores de sol a l'any. No obstant això, no és l'Estat europeu que millor estigui aprofitant tot aquest potencial a nivell energètic.

Inversors de xarxa per a energia solar

Els inversors fotovoltaics, principalment, són els encarregats i responsables de transformar l'energia de corrent continu que arriba dels panells fotovoltaics en energia alterna que podem injectar i utilitzar directament tant als habitatges com a les indústries: el que coneixem com els famosos 230VAC o l'energia que tenim als endolls de casa.

Presència a la fira GENERA 2020

Aquest any hem tingut l'oportunitat de participar a GENERA 2020, la fira de referència en l'Estat sobre energies renovables i el medi ambient.

Monitoratge de la instal·lació solar fotovoltaica

Presentem en aquest article un conjunt d'exemples en què es pot observar la informació que el nostre sistema de sensoritització de la instal·lació solar fotovoltaica presentarà en el teu telèfon mòbil o ordinador.

Solideo col·labora amb la Marató 2019 de TV3

Aquest any, Solideo col·labora amb la Marató de TV3, dedicada a la recerca en l’àmbit de les malalties minoritàries. Tindrem un estand al PÀDEL INDOOR DIR SANT CUGAT, a la carretera de Rubí, 76-80 de Sant Cugat del Vallès. Pots veure tota la informació de l'esdeveniment a www.padelxlamarato.cat. Us hi esperem a tots!

Disseny i energia solar

En aquest article presentem un interessant vídeo de TED Talks. La seva autora, Marjan van Aubel, presenta algun dels seus projectes on intenta aplicar el disseny més avantguardista als sistemes de captació d'energia solar (panells fotovoltaics i tèrmics).

Plaques fotovoltaiques policristal·lines o monocristal·lines

L'energia solar s'ha convertit en la millor alternativa no només per estalviar en la factura de la llum, sinó també per contribuir a la cuida del nostre planeta, doncs es tracta d'una de les energies renovables més netes que existeixen a la actualitat, una energia a més que pot produir-se de forma inesgotable.

Bonificacions fiscals per a l’autoconsum fotovoltaic

L'autoconsum fotovoltaic avui dia ja és una realitat. L'aprovació del Reial decret llei 15/2018 ha eliminat l'impost del sol i el Reial decret llei 244/2019 afavoreix, per fi, l'autoconsum col·lectiu.

ESTALVIA AMB LA ENERGIA NETA DEL SOL

En SOLIDEO utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y personalizar y analizar su navegación. Puede autorizar o rechazar el uso de cookies pulsando los botones ACEPTAR o RECHAZAR según considere oportuno.   
Privacidad
Abrir chat