Solideo

Monitorització de l'Instal·lació Solar Fotovoltaica

Presentem en aquest article un conjunt d’exemples on es pot observar la informació que el nostres sistema de sensoritizació de l’instal·lació solar fotovoltaica, presentarà en el teu telèfon mòbil o ordinador. Basat amb tecnologia de Internet de les Coses (IoT), la nostra plataforma web i mòvil, permet tenir informació en temps real de l’estat de la instal·lació, l’energia que està generant, l’energia que s’estar utilitzant a la llar i la que s’estar enviant a la companyia elèctrica. També disposa d’un sistema de monitorització intern que, en el cas que detecti alguna anomalia, enviarà una notificació automáticament al usuari (com s’observa a la segona imatge).

Tenir aquesta informació permet guanyar autonomia, gestió i control sobre la nostra instal·lació energètica. Les instal·lacions claus de mà de Solideo, venen amb la possibilitat de tenir aquesta accés web i mòvil sense cap cost adicional per part del usuari.

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea.      Más información
Privacidad
Abrir chat