Solideo

L'autoconsum basat en l'aprofitament de l'energia de Sol és una de les millors eines per combatre l'emergència climàtica a Europa

Aquest passat dijous dia 28 de novembre, el Parlament Europeo ha aprovat per 429 vots a favor, 225 en contra y 19 abstencions una resolució en la que senyala que el planeta viu una “emergència climàtica”. La declaració pretén convertir-se en una alarma a la classes política europea perquè multipliquin els esforços per frenar, de una vegada per totes, l’escalfament global.

Sense cap dubte, una de les eines més eficaces per lluitar contra l’emergència climàtica és l’ús d’energies netes i renovables i, dintre d’aquest tipus d’energies, la del Sol és sens dubte, una de les més rellevants. L’autoconsum fotovoltaic, per la seva reducció de costos dels últims anys que el converteix en una solució assequible, la seva aproximació “kilòmetre 0” on es genera l’energia al mateix lloc on es consumeix, les seves bonificacions fiscals i la seva petjada neutre a l’ecologia des de la fabricació fins el reciclatge dels seus equips amb una durada de més de 25 anys de vida, s’ha convertit en una de les solucions reals i aplicables a dia d’avui en la lluita contra el canvi climàtic.

La descentralització energètica, la seva democratització en la generació i la seva independència davant combustibles fòssils ha de ser els puntals de la transició energètica de la que tant es parla i ha de permetre abordar la gran crisi climàtica que estar vivint la nostra generació.     

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea.      Más información
Privacidad
Abrir chat