Instal·lació de plaques solars en llars

L'ESTALVI D'ENERGIA COMENÇA PER LA TEULADA

T’agradaria fer el pas cap a un consum energètic sostenible? Vols deixar de pensar quan has d’engegar una rentadora o un rentaplats?

Has arribat al lloc adequat i al moment indicat. En Solideo t’ajudem a estalviar, maximitzar la teva independència, obtenir totes les ajudes disponibles.

Placas solares
Placas solares

AVANTATGES D'INSTAL·LAR PLAQUES SOLARS A CASA

ESTALVI

Podràs reduir més del 50% de la factura de la llum, controlar la teva despesa i recuperar la inversió ràpidament.

SOSTENIBILITAT

Oferim una garantia de 25 anys per a les plaques solars i els microinversors.

INNOVACIÓ

Utilitzem els millors equips del mercat per a una major producció i fiabilitat.

DISSENY

Seleccionem productes de la millor qualitat i disseny per garantir l’estètica de la teulada.

Sistema fotovoltaic

COM FUNCIONA UN SISTEMA FOTOVOLTAIC?

Panells fotovoltaics

Capten l’energia del sol i la transformen en energia elèctrica de corrent continu.

Microinversors

Es col·loquen sota cada panell i converteixen de forma independent el corrent continu en altern per a més rendiment de cada panell.

La bateria

L’ús de la bateria és opcional i serveix per emmagatzemar l’energia solar i satisfer les necessitats energètiques les 24h del dia.

Comptador

Comptabilitza l’electricitat que no consumeixes i injectes a la xarxa per obtenir la compensació d’excedents.

Monitoratge

El sistema de monitoratge envia la informació de la instal·lació i generació d’energia al teu mòbil i al nostre Centre de Control per controlar-ne el bon funcionament.

Com i per a què serveix un sistema solar fotovoltaic, Panells fotovoltaic
Com i per a què serveix un sistema solar fotovoltaic, Microinversors
Cómo y para qué sirve un sistema solar fotovoltaico, Bateria
Cómo y para qué sirve un sistema solar fotovoltaico, Contador
Cómo y para qué sirve un sistema solar fotovoltaico, Monitorizació
Com funciona un sistema solar fotovoltaic per a un negoci

Capten l'energia del sol i la transformen en energia elèctrica de corrent continu.

Es col·loquen sota cada panell i converteixen de forma independent el corrent continu en altern per a més rendiment de cada panell.

L’ús de la bateria és opcional i serveix per emmagatzemar l’energia solar i satisfer les necessitats energètiques les 24h del dia.

Comptabilitza l’electricitat que no consumeixes i injectes a la xarxa per obtenir la compensació d’excedents.

El sistema de monitoratge envia la informació de la instal·lació i generació d’energia al teu mòbil i al nostre Centre de Control per controlar-ne el bon funcionament.

Quants panells caben en la meva teulada?

Calcula el potencial de la teva instal·lació en 1 minut. T’indiquem l’estalvi i la inversió estimada per a cada cas.

Quants panells caben a la meva teulada?

Calcula el potencial de la teva instal·lació en 1 minut. T’indiquem l’estalvi i la inversió estimada per a cada cas.

Camí cap a l’autoconsum

AUTOCONSUMIDOR

D'ENERGIA SOLAR EN NOMÉS 4 PASSOS

1

Projecte a mida

Elaborem una anàlisi energètica a mida per maximitzar l’estalvi i oferim la possibilitat de finançament.

2

Permisos

Gestionem tots els tràmits administratius i burocràtics, incloent-hi permisos, bonificacions i subvencions.

3

Instal·lació

Comptem amb un equip propi per assegurar la qualitat de la instal·lació, que dura 3 dies.

4

Monitoratge

Amb la nostra aplicació mòbil es pot controlar les 24 hores el rendiment de la instal·lació.

FAQS

FAQs SOBRE PLAQUES SOLARS PER A LLARS

El preu de les plaques solars fotovoltaiques ha baixat un 80% a 5 anys. Actualment, una instal·lació fotovoltaica pot partir dels 4.000 euros. També hi ha la possibilitat de finançament del 100% de la teva instal·lació, a més de subvencions europees i bonificacions estatals, com la bonificació d’IBI a la majoria de ciutats d’Espanya.

L’amortització d’una instal·lació fotovoltaica als preus de la llum actuals s’aconsegueix en un període d’entre 3 i 5 anys.

A nivell tècnic es necessiten només unes poques condicions:
  • Disposar a l’edifici o propietat d’una superfície de més de 20 m².
  • Disposar d’una teulada o terrat amb una superfície suficient per instal·lar els panells solars. Arrodonint, cada plafó fa 2 metres d’alçada per 1 d’amplada. Per tant, 2 m² d’espai per panell. Amb aquestes dades, pots treure conclusions del nombre de panells que hi podrien cabre a la teulada o terrat.
  • Que la zona tingui el màxim d’exposició a la llum solar i estigui, si és possible, lliure d’ombres. Per això és recomanable la instal·lació de les plaques solars a teulades, cobertes i terrasses d’edificis.
  • La teulada ha d’estar en bones condicions per assegurar el manteniment dels panells solars, que tenen una vida útil de 35 anys o més.
  • Els panells solars fotovoltaics són compatibles amb pràcticament tots els tipus de teules: fusta, formigó, material compost, quitrà, grava, pissarra i metall. Però les teules d’argila, fusta i pissarra són menys resistents i, per evitar trencaments, és recomanable contractar instal·ladors experimentats i de garanties, com els de Solideo.

No hi ha cap mena de legislació estatal que impedeixi, prohibeixi o multi per la instal·lació de plaques solars en habitatges particulars. Al contrari, avui en dia, es fomenten al màxim les instal·lacions de panells solars per a autoconsum per part de l’administració pública. El que sí que ens podem trobar és amb alguna particularitat a nivell local. En qualsevol cas, Solideo controla tots els requisits legals i assessora els seus clients per prendre la millor opció en cada cas.

És important destacar que la majoria d’instal·lacions fotovoltaiques requereixen un tràmit molt senzill de sol·licitud d’obra menor a l’Ajuntament, anomenada “de comunicació prèvia”. Per sort, no cal que el tècnic de l’Ajuntament revisi el projecte, cosa que pot demorar el procés entre 1 i 3 mesos. La llei actual permet instal·lar plaques solars només avisant l’Ajuntament que es durà a terme.

Primer, l’empresa instal·ladora estudia els factors de l’habitatge: dimensions, zona de la instal·lació, inclinació de la teulada, ubicació de l’edifici, consum elèctric i potència contractats actualment, tipus de calefacció i despesa elèctrica aproximada. Amb aquestes dades, es planteja al client quin tipus d’instal·lació es necessita i es donen consells i informació sobre beneficis legals. Un cop es procedeix a una instal·lació concreta, s’instal·len diferents components durant un període de 1 a 3 dies:
  • Panells fotovoltaics
  • Inversor solar. Converteix l’energia captada per ser utilitzada a casa
  • Sistema de monitorització. Sistema informàtic que envia informació del funcionament.
  • Comptador bidireccional (ja instal·lat a casa teva). Calcula l’electricitat que subministra la companyia contractada i també la generada a casa. És a dir, calcular l’energia sobrant que no aprofitem a casa i l’aboquem a la xarxa pública perquè ens la puguin pagar.
  • Bateries. Són opcionals, permeten emmagatzemar els excedents energètics i aprofitar-los quan no hi ha sol.

El nombre de plaques solars que necessitarà el teu habitatge dependrà molt, a part dels metres quadrats, de quantes persones visquin a casa i consumeixin energia, de la zona geogràfica o de l’orientació de casa. Tot i així, s’estima que en un habitatge de 100 m² on viuen 4 persones es gasten uns 3.000 kWh anuals.

Per a aquesta quantitat d’electricitat, es necessitaran 5 o 7 plaques solars fotovoltaiques, ja que el panell solar mitjà produeix com a màxim 550 kWh l’any.

Font: https://www.energyavm.es/cuantas-placas-solares-necesito-para-mi-casa-si-mide-100-m2/

Com hem explicat al punt anterior, el nombre de plaques solars que es necessiten per a una casa no depèn tant dels metres quadrats sinó d’altres factors com el consum que tenen totes les persones que viuen a la casa, la zona geogràfica, l’orientació de l’habitatge, etc. Encara que aquestes circumstàncies fan que variï molt cada cas, les estadístiques apunten que les cases de 200 m² a Espanya necessiten unes 10 plaques solars.

Font: https://www.fotocasa.es/fotocasa-life/sostenibilidad/cuantas-placas-solares-necesito-para-una-casa-de-200-m2/

El primer que necessitem saber per dimensionar aquesta instal·lació és quanta energia consumeix realment casa teva. La millor manera de fer-ho és sumar-hi tot l’ús mitjà dels dispositius i aparells elèctrics. Quan saps quanta energia necessitaràs quan estiguis a la casa de camp, has de pensar durant quant temps t’hi allotjaràs.

Potser hi ha algunes coses que vulguis que segueixin funcionant quan no hi siguis, com ara el frigorífic. Per tant, igual que en el cas anterior, ara has d’esbrinar quanta energia utilitzaràs quan no hi siguis.

Font: https://hogarsolarenergia.es/instalar-placas-solares-en-casa-de-campo/

Opiniones de instalación de placas solares Solideo

E stalvia fins a un 70% en la teva factura de la llum amb la instal·lació de plaques solars

Sol·licita el teu estudi gratuït i un assessor es posarà en contacte amb tu per a donar-te una atenció personalitzada

"*" assenyala els camps obligatoris

Sobre tu

Lloc

Hidden
Hidden

Estem parlant de la teva...? *

Lloc*

Política de Privacitat

SOLIDEO ECO SYSTEMS, S. L. tractarà les seves dades de caràcter personal amb la finalitat de proporcionar-li un servei d’atenció al client per tramitar i donar resposta a les seves consultes, dubtes o sol·licituds d’informació remesa.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de les dades, tal com s’explica a la informació addicional. Per obtenir més informació sobre com tractem les seves dades personals, pot consultar la nostra Informació Addicional sobre Protecció de Dades Personals.

Política de Privacitat

SOLIDEO ECO SYSTEMS, S. L. tractarà les seves dades de caràcter personal amb la finalitat de proporcionar-li un servei d’atenció al client per tramitar i donar resposta a les seves consultes, dubtes o sol·licituds d’informació remesa.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de les dades, tal com s’explica a la informació addicional. Per obtenir més informació sobre com tractem les seves dades personals, pot consultar la nostra Informació Addicional sobre Protecció de Dades Personals.