Solideo

Instal·lació de punts de recàrrega de cotxe elèctric

APOSTA PER LA MOBILITAT SOSTENIBLE DE SOLIDEO

Suministre i instal·lació del punt de recàrrega pel teu vehicle elèctric

Especialistes en instal·lació a cases unifamiliars, empreses, comunitats de cases aparellades i parking comunitari.

Cases Unifamiliars. En aquest tipus d’instal·lació el suministre elèctric sempre serà de la teva pròpia llar.  

Parking comunitari. Amb la possibilitat de connectar l’equip al mateix contador elèctric de casa teva o instal·lar un nou contador.

Empreses. Instal·lacions a mida de zones d’aparcament de clients i treballadors. Sistema de control centralitzat. Control de flux de carga a partir de variables elèctriques d’interès per l’empresa, establint criteris d’estalvi.

Solucions claus en mà: els nostres clients ens escullen perquè nosaltres sí ens encarreguem de tot (i només amb personal propi, sense subcontractacions): enginyeria, sol·licitud de permisos l’ajuntament si és necessari, reformulació i optimizació de la tarifa i característiques del contracte amb la comercialitzadora elèctrica, gestió de subvencions, financiació, configuració de la aplicació del teu mòbil.

 

 

Sol·licita ara el teu pressupost personalitzat i gratuït

  SOLIDEO ECO SYSTEMS, S. L. tractarà les seves dades de caràcter personal amb la finalitat de proporcionar-li un servei d’atenció al client per tramitar i donar resposta a les seves consultes, dubtes o sol·licituds d’informació remesa.

  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de les dades, tal com s’explica a la informació addicional. Per obtenir més informació sobre com tractem les seves dades personals, pot consultar la nostra Informació Addicional sobre Protecció de Dades Personals.

  T’ajudem amb el teu futur cotxe elèctric

  El nostre departament d’enginyeria t’ajudarà en les decisions tècniques: quin tipus de cargador necessito?, quin pressupost tinc que considerar?, on tinc la millor ubicació a casa?, quins tràmits tinc que dur a terme?

   

   

  Solideo, especialistes en instal·lacions elèctriques que cuiden el medi ambient

   

   

   

   

   

   

   

  En SOLIDEO utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y personalizar y analizar su navegación. Puede autorizar o rechazar el uso de cookies pulsando los botones ACEPTAR o RECHAZAR según considere oportuno.   
  Privacidad
  Abrir chat