Solideo

Presència a la fira GENERA 2020

Aquest any hem tingut la oportunitat de participar a GENERA 2020, la fira de referència a l’estat en quant les energies renovables i el medi ambient.

Els continguts de GENERA 2020 han reflexat la resposta del mercat al nou marc normatiu que situa als ciutadans en centre del model energètic. D’aquesta manera, l’autoconsum fotovoltaic ha estat l’eix vertebrador d’aquesta edició. 

Volem agrair a totes les persones, sobretot professionals del sector, amb els que hem coincidit en un espai comú tant propici per parlar del present i futur del sector. Destaquem d’aquesta visita l’evolució tecnològica dels sistemes captació (els panells solars) on els fabricants encara son capaços d’obtenir major i major rendiment cada dia. Això vol dir que els panells solars encara tindran capacitat d’evolucionar una mica més i obtenir amb el mateix espai, més energia, propici per instal·lacions d’autoconsum residencial.

Els sistemes elèctrics com principal equip el inversor, cada cop el veurem més connectat formant part de un dels equips de la nostra casa connectada al núvol mitjançant la tecnologia IoT (Internet de les Coses) i gestionant de forma intel·ligent el consum energètic de les nostres cases. 

El futur de l’autoconsum fotovoltaic és prometedor, ple d’oportunitats i esperances pel revertir l’impacte del ésser humà a l’ecologia.

 

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea.      Más información
Privacidad
Abrir chat