Solideo

Disseny i implantació de solucions d’eficiència, estalvi i autoconsum energètic

SOM EXPERTS
EN ENERGIES RENOVABLES

Ens posem a la teva disposició per dissenyar i implantar solucions d’eficiència, estalvi i autoconsum energètic. 

 

La instal·lació de sistemes elèctrics de generació, autoconsum i mobilitat sostenible i renovable, el nostre portafoli de serveis estrella.

 

Amb més de 150 instal·lacions durant el 2020, ens hem convertit en un referent en sistemes de generació elèctrica mitjançant plaques solars per l’autoconsum a Catalunya.

LA NOSTRA MISSIÓ?

 

Convertir-nos en el teu expert energètic de confiança per aconsellar-te en tot moment
solucions òptimes segons les teves necessitats.

Volem oferir-te el millor en generació, autoconsum i mobilitat sostenible de principi a fi, per això, estem amb
tu durant tot el procés, assessorant-te i dissenyant solucions a mida per a garantir els millors resultats en la gestió de l’energia, des de la compra fins a les mesures d’estalvi o el control i l’auditoria de la facturació.

La satisfacció dels nostres clients parla de nosaltres: de la nostra voluntat d'apostar per la qualitat i l'excel·lència en cada una de les activitats que portem a terme. Cada dia amb la mateixa il·lusió i passió del primer dia!

"Quant tens un 4,9 sobre 5 a les ressenyes de Google, vol dir que s'estan fent les coses molt bé. Tenir un client satisfet és la raó de ser de Solideo"

Àngel Baños, Director Tècnic de Solideo.

En SOLIDEO utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y personalizar y analizar su navegación. Puede autorizar o rechazar el uso de cookies pulsando los botones ACEPTAR o RECHAZAR según considere oportuno.   
Privacidad
Abrir chat