Solideo

Instal·lació d'aerotèrmia: climatització i aigua sanitària

APOSTA PER LA CLIMATITZACIÓ SOSTENIBLE DE SOLIDEO

Aerotèrmia, sistema 3 en 1: calefacció, refrigeració i aigua sanitària (ACS)

Som especialistes en el suministre, instal·lació i manteniment de sistemes de climatització per aerotèrmia. Cases unifamiliars, empreses i comunitats de veïns.

La Aerotèrmia és una energia renovable, sostenible i barata, que s'utilitza per generar fred, calor i aigua calenta sanitària.

 • Elimina el gas o gas-oil de casa teva.
 • Utilitza l’energia aerotèrmica per la climatització (calor i fred) i aigua calenta.
 • Es una solució ecològica i la tecnologia més eficient del mercat ja que només es consumeix en electricitat el 20% de la energia disfrutada. 
 • Reutilitza tot el sistema de climatització de casa teva i estalvia en instal·lació: només es necessari canviar la caldera de gas o gas-oil.
 • Guanya independència de les grans empreses energètiques, generant energia de forma local para climatitzar casa teva.
 • Combinada amb una instal·lació fotovoltaica, la climatització i agua calenta, et pot sortir gratuita.

La aerotèrmia extreu energia de la temperatura de l’aire exterior de casa teva, por molt baixa que sigui. Qualsevol temperatura per sobre del cero absolut (-273ºc) conté energia que un equip de aerotèrmia és capaç d’utilitzar.

Encara que estiguem per sota dels 0ºC tenim una gran quantitat d’energia que aprofitar de l’aire exterior.

 • La Aerotermia només necessita el 20% en energia en fred o calor aportada a casa teva. És a dir, el 80% de l’energia aportada és gratuïta. Això vol dir que per generar 5kW de calor, només cal gastar 1 kW en electricitat.
 • La seva principal característica és la seva alta eficiència i que funciona només amb electricitat. Això permet eliminar l’ús de gas o gas-oil (combustibles fòssils) de casa teva.
 • És la climatització (aigua calenta, calor i fred) que menor consum energètic requereix i funciona amb la instal·lació de climatització actual de casa teva (radiadors, terra radiant, etc.).
 • No produeix combustions (no hi ha caldera). Per tant, no genera ni fums ni residus sent la instal·lació molt segura. Qualsevol forma d’escalfar per combustió genera gasos d’efecte hivernacle que contaminen les nostres ciutats.
 • La transició energètica que estem duent a terme amb l’autoconsum i la mobilitat elèctrica també ha de començar en la climatització de les nostres llars i empreses. El gas també és un combustible fòssil i hem d’eliminar el seu ús.
 • La Aerotèrmia és un sistema intel·ligent i connectat, que permet el seu control i monitorització des d’un telèfon mòbil, en temps real i des de qualsevol lloc del món.

La aerotèrmia és una solució ideal tant per noves edificacions com per reformes. Si tens una instal·lació de calefacció convencional a casa teva, amb radiadors, fancoils o terra radiant, pots aprofitar-los sense problemes.

Sol·licita ara el teu pressupost personalitzat i gratuit

  SOLIDEO ECO SYSTEMS, S. L. tractarà les seves dades de caràcter personal amb la finalitat de proporcionar-li un servei d’atenció al client per tramitar i donar resposta a les seves consultes, dubtes o sol·licituds d’informació remesa.

  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de les dades, tal com s’explica a la informació addicional. Per obtenir més informació sobre com tractem les seves dades personals, pot consultar la nostra Informació Addicional sobre Protecció de Dades Personals.

   

   

  Solideo, especialistes en instal·lacions elèctriques verdes, sostenibles i que cuiden el medi ambient

   

   

   

   

   

   

   

  En SOLIDEO utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y personalizar y analizar su navegación. Puede autorizar o rechazar el uso de cookies pulsando los botones ACEPTAR o RECHAZAR según considere oportuno.   
  Privacidad
  Abrir chat