Instal·lacions fotovoltaiques per generar la teva pròpia electricitat:
Benvinguts a l'autoconsum energètic

A Solideo, oferim la gestió integral de la instal·lació d'energia solar fotovoltaica, incloses tots els tràmits de llicències d'obra, subvencions i bonificacions (impost de l'IBI) per aquest tipus de tecnologia, legalització de la instal·lació i finançament.

L'autoconsum fotovoltaic proporciona a l'usuari la possibilitat de convertir-se en productor de la seva pròpia energia, aprofitant l'energia renovable del Sol.

WhatsApp648 693 387 | Telèfon: 933 991 644 | Email: info@solideo.es

(prem sobre el número de telèfon o email per contacte) 

Estalvi des del primer dia. Aplicació de bonificacions fiscals

Sense preocupacions. Instal·lació claus en mà

Control exhaustiu del teu consum energètic amb el teu smartphone

Compromís mediambiental. Genera la teva pròpia energia verda

Servei de gestió energètica per empreses

Oferim assessorament energètic, dissenyant soluciones a mida per garantir els millores resultats en la gestió de l'energia, des de la compra fins a mesures d'estalvi o el control i auditoria de la facturació. Volem ser el seu partner energètic, l'expert energètic de confiança que l'aconsella en tot moment les solucions òptimes, tenint sempre en compte les seves necessitats.

 WhatsApp: 648 693 387 | Telèfon: 933 991 644 | Email: info@solideo.es

(prem sobre el número de telèfon o email per contacte)

SOL·LICITA GRATIS el teu estudi personalitzat. Deixa'ns presentar-te com estalviar amb l'energia del SOL

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES FORMULARI DE CONTACTE

  • Responsable: Solideo Eco Systems, S. L.
  • Finalitat: Atendre la sol·licitud d'informació per part de l'usuari.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran dades a tercers, si no és per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar y suprimir dades, així com altres drets, tal i com s'explica a la informació adicional.
  • Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a través del següent enllaç >>.

Publicacions Solideo

 

Els inversors fotovoltaics, principalment, son els encarregats i responsables de transformar l'energia en corrent continua que arriba dels panells fotovoltaics, en energia alterna que podem injectar i utilitzar directament tant a les vivendes com a les industries: el que coneixem com els famosos 230VAC o la energia que tenim als endolls de casa.

Aquest any hem tingut la oportunitat de participar a GENERA 2020, la fira de referència a l'estat en quant les energies renovables i el medi ambient.

Presentem en aquest article un conjunt d'exemples on es pot observar la informació que el nostres sistema de sensoritizació de l'instal·lació solar fotovoltaica, presentarà en el teu telèfon mòbil o ordinador. Basat amb tecnologia de Internet de les Coses (IoT), la nostra plataforma web i mòvil, permet tenir informació en temps real de l'estat de...

Aquest passat dijous dia 28 de novembre, el Parlament Europeo ha aprovat per 429 vots a favor, 225 en contra y 19 abstencions una resolució en la que senyala que el planeta viu una "emergència climàtica". La declaració pretén convertir-se en una alarma a la classes política europea perquè multipliquin els esforços per frenar, de una vegada per...

Presentem en aquest article un interessant vídeo de TED Talks. La seva autora, Marjan van Aubel, presenta algun dels seus projectes on intenta aplicar el disseny més avantguardista als sistemes de captacio d'energia solar (panells fotovoltaics i tèrmics). Presenta col·laboracions amb Swarovsky, revolucionaris hivernacles urbans i altres solucions...

Molts dels nostres clients, després d'haver fet una cerca per internet de les diferents possibilitats de solucions fotovoltaiques, ens acaben contactant i molts d'ells ens fan la mateixa pregunta: quines plaques són millors, les policristal·lines o les monocristal·lines? Com que la resposta a aquesta pregunta és, "depèn", en aquest article us...

El autoconsumo fotovoltaico, a día de hoy ya es una realidad. La aporovación del Real Decreto Ley 15/2018 ha eliminado el impuesto del sol y el Real Decreto Ley 244/2019 favorece, por fin, el autonconsumo colectivo y reduce a priori los burocracia administrativa y los tramites para poner en marcha un sistema de autoconsumo fotovoltaico.


Solideo, partners oficials dels fabricants líders del sector:

Solideo té el compromís en destinar l'1% dels seus beneficis a ONGs i Fundacions que es dediquen a la neteja dels oceans. Perquè forma part del nostre ADN, fer tot allò que està a les nostres mans, per deixar un planeta millor als nostres fills.

WhatsApp: 648 693 387 | Telèfon: 933 991 644 | Email: info@solideo.es

(prem sobre el número de telèfon o email per contacte) 


Solideo, forma part de l'associació UNEF, la qual té per objectiu impulsar la tecnologia i la innovació per un mon més sostenible